Kommande föreläsningar

20 november 2019 kl. 14:00

Har du koll på din
familjejuridiska situation?

Victoria Fridén
Advokat och partner på Creo Advokater.

Om du lever ensam, är sambo, gift eller har barn så bör du se över din familjejuridiska situation. Victoria Fridén är advokat och specialiserad inom familjerättens område.
Det finns många missuppfattningar om vad som gäller juridiskt vid olika händelser i livet, vilket inte sällan skapar problem för människor som redan befinner sig i en krissituation som en skilsmässa, ett sjukdomsfall eller dödsfall isig innebär.
Under denna föreläsning kommer du att få veta vad du själv kan göra för att utfallet av livets förutsedda och oförutsedda händelser blir som du vill ha det. Victoria Fridén kommer att tala om behovet av testamente i olika situationer, när ett äktenskapsförord har eller kan få betydelse och varför alla människor bör överväga att upprätta en framtidsfullmakt.
Victoria Fridén träffar regelbundet människor som befinner sig i svåra livssituationer och vet att alla människor borde se över sin familjejuridiska situation oavsett ålder.
”Självklart kan du leva ett helt liv utan att ha koll på juridiken som gäller för just dig och din livssituation men då måste du vara beredd på att följa lagar och regler även om det inte gynnar dig” säger Victoria Fridén.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *