Kommande föreläsningar

13 februari 2019 kl 14:00

Skaffa dig en bra magkänsla
Sofia Antonsson, dietist

Sofia Antonsson är legitimerad dietist med ett brinnande intresse för maghälsa. Hon är expert på just IBS (irriterad tjocktarm) och har hjälpt tusentals personer att ta kontroll över sina magar. Under samtalet tar Sofia dig med på en spännande resa genom mage och tarm. Du får lära dig hur systemet fungerar, vad som händer om det inte gör det och hur man bäst underhåller sina bästa kompisar, nämligen tarmbakterierna. Sofia ger också konkreta råd till dig som har nedsatt aptit, svårt att tugga eller känna smak och tips på hur man bäst kan berika maten. En chans att få svar på dina frågor om kost och förhoppningsvis en bra magkänsla.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *